Балківська сільська

 бібліотека - філіал

Меню сайту
Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2017 » Лютий » 10 » НЕЗВИЧАЙНЕ ХОББІ
10:21
НЕЗВИЧАЙНЕ ХОББІ

                 Вже не перший рік в Балківській сільській бібліотеці-філіалі проводиться творча акція «Відгукніться, народні таланти!». Продовжуючи цикл виставок творчіх робіт, у приміщенні бібліотеки відбулося відкриття виставки  поробок «Паперові чудеса орігамі». Основним завданням виставки є ознайомлення користувачів бібліотеки з умільцями рідного краю, залучення дітей та молоді до відкриття і розуміння прекрасного в навколишньому середовищі.

        Оригамі – японське мистецтво складання різних фігурок з паперу.  Це не тільки унікальний різновид інтелектуальної гри, яка сприяє гармонійному розвитку образної, логічної та емоційно-вольової сфери людини, але й цікаве і корисне мистецтво для різних вікових категорій.

        Автором творчих виробів, представлених на виставці-експозиції є жителька с. Балки  Овсяннікова Діна. Кожна композиція – це витвір мистецтва, яскравий, колоритний та неповторний, виконаний з душею і художнім смаком. Таким чином вона виражає свій внутрішній світ, своє світосприйняття, своє хоббі. І це дійсно захоплює своєю  оригінальністю ідей, художнім дизайном, складністю виконання і трудомісткістю виготовлення.

 

                                      

  

                              Щоб створити таку красу потрібно мати неабияку витримку, терпіння і фантазію. Її запалу та енергії може позаздрити не одна творча особистість.
Тож побажаємо автору і надалі творити дива, які нікого не залишають байдужими!

         Запрошуємо до бібліотеки всіх бажаючих  і сподіваємося, що ця виставка- експозиція надасть користувачам прекрасну можливість творчого відпочинку та духовного збагачення. Адже сучасна бібліотека це не тільки книга і комп’ютер, а й майданчик для спілкування, обміну творчими ідеями та можливістю для самовираження.

 

Переглядів: 511 | Додав: balkibib | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Пошук
Мапа відвідувань
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 242

Copyright Балківська сільська бібліотека - філіал
© 2024
Конструктор сайтів - uCoz