Балківська сільська

 бібліотека - філіал

Меню сайту
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Свята
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2015 » Лютий » 14 » Безпечний Інтернет: всі за і проти
08:35
Безпечний Інтернет: всі за і проти

Безпечний Інтернет: все за і проти

 

10 лютого 2015 року в Україні проходив День безпечного Інтернету. Кампанія проходила в підтримку Європейського Дня безпечного Інтернету, організаторами якого є Коаліція за безпеку дітей в Інтернеті, що створена компанією «Майкрософт Україна». В цей день проводилися ряд комплексних соціальних програм, покликаних привернути увагу суспільства до загроз, що несе невміння правильно користуватися мережею Інтернет та як захистити себе від цих ризиків, на які можуть натрапити діти та підлітки в Інтернеті.

В Інтернет-центрі Балківської бібліотеки-філіал підготовлена до експозиції ілюстрована кібер-виставка під назвою

«КОМПЬЮТЕРНИЙ ПРОСТІР»

Матеріали, представлені на кібер – виставці, розкажуть нашим користувачам про історію походження та перші навики роботи на комп’ютері, про те, що таке Інтернет, а саме головне про безпеку роботи в Інтернеті.

 

А ще, бібліотека проводить акцію-заклик «КИДАЙ МИШКУ-ВІЗЬМИ КНИЖКУ». Метою акції є популяризація читання серед дітей та юнацтва.

Саме цього дня до нас завітали учні 2-го класу Балківської ЗОСШ. Працівниками бібліотеки була проведена оглядова екскурсія, знайомство з Інтернет-центром та його можливостями.

Діти із задоволенням переглянули буктреллер про безпечний Інтернет

 

Проблема безпеки дітей в Інтернеті вже не здається в Україні такою далекою. Ніхто не може заперечити, що на сьогоднішній день вона постала особливо гостро. Кожного року аудиторія користувачів всесвітньої мережі дедалі розширюється і її переважну частину становить молоде покоління — діти та підлітки, які повністю не усвідомлюють загрозу, що може чекати на них у віртуальному просторі.

 

Метою заходу є поширення інформації серед підлітків та дітей щодо правил безпечного користування та поведінки в мережі Інтернет.

 

МИ - ЗА БЕЗПЕЧНИЙ ІНТЕРНЕТ!

Переглядів: 700 | Додав: balkibib | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Пошук
Мапа відвідувань
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 242

Copyright Балківська сільська бібліотека - філіал
© 2024
Конструктор сайтів - uCoz